שינוי ירוק

הדרך שלך להשאיר חותם

ליאת טאוב מוסרת:

לפני כשבועיים נחנכה קטגוריה חדשה בפרויקט אגורה - עודפי יבול - כשיתוף פעולה בין אגורה לתפריט מקומי:
היכנסו לקטגוריה "שונות" ושם, תחת הכותרת "צמחים", ניתן להיכנס ל"עודפי יבול".
כל מי שיש לה יותר מידי לימונים על העץ, כל מי ששתל המון חסות ולא יוכל לאכול הכל, או לואיזה, או אגוזים... יכול לפרסם שם את העודפים שלו/ה.
בפרויקט אגורה ניתן למסור חינם בלבד.
אנא פרסמו זאת הלאה!
בנוסף - אני מאוד רוצה שיהיה גם אתר, בו ניתן יהיה להחליף עודפי יבול. 
אם יש בקהל אשת/איש מחשבים שיכול/ה ורוצה לבנות ממשק כזה, אני אשמח לעבוד ביחד.
liat@tafrit.org

הגב לזה

תגובות לדיון זה

יוזמה מעולה!!

אני מחפש גם כן, עזרה טכנית בבניית ממשקים דומים עבור אתר מזון טוב www.gfood.co.il

המטרה היא לאפשר מזון חופשי

הגב לזה

RSS

חיפוש באתר

פעילויות אחרונות

tirtsa, Tzila Shenhar, Eyal Twena and 2 more joined שינוי ירוק
לפני 7 דקות
נועה פלד הוסיף/ה אירוע
מרץ 11, 2010 מ 8:30am עד 1pm
קייטנת פסח ביתית לגילאי 5-9 תתקיים בתאריכים 21-25.3, 28.3-1.4 ו-6.4, סה"כ עשרה ימים, בשעות 8:30-13:00. זריעות אביב, תנועה, סיפורים, יצירה, משחקים, אקולוגיה ומיחזור, סרטים ואורחים מיוחדים - כל יום בנושאים אחרים לפי גלי הזמן של המאיה. קבוצות קטנות,…
לפני 43 דקות
עדי דורי הוסיף/ה הערה עבור 'Yuli Eder'
לפני 2 שעות
ליתר דיוק סיב סינטטי הוא סיב פילמט ארוך שעשוי לא יותר מפלסטיק
לפני 3 שעות
את האמת.. שאנגליה היא המדינה היחידה בעולם שממחזרת את הבגדים... הם פורמים את הבדים עד לסיב וטווים מזה חוטים ואורגים בד חדש... את האמת שאני יותר מתכוונת לא מההביט החברתי שאפשר לעשות בהם אלה מרמות האשפרה המזהמות של הטקסטילים והצביעה שלהם שמבוססת על זפת…
לפני 3 שעות
אין הרבה מה להוסיף אחרי עדי! ללא ספק השינוי חייב לבוא מאיתנו - הצרכנים שתומכים בתעשייה הזאת. אפשר למחזר את הבגדים הישנים, אותם יש בעודף עצום, ולא רק לסמרטוטים (-:
לפני 3 שעות
merav sadovsky הוסיף/ה הערה עבור 'Yuli Eder'
לפני 5 שעות
ניר גירון הצטרף/ה לקבוצה
חיי קיימות, הכיצד? כאן נעסוק בנושאי קיימות בסביבתנו, מתוך הבנה שפרמקלצ'ר מספקת את הגישה והכלים להתמודדות זו. כמו כן נוכל להתעדכן באירועים, סדנאות, שאלות מקצועיות, ולשתף פעולה.
לפני 6 שעות
אבי green הוסיף/ה דיון
המכללה האקדמית הדסה ירושלים הוסמכה היום כ"קמפוס ירוק" מטעם המשרד להגנת הסביבה המכללה האקדמית הדסה ירושלים קיבלה היום מטעם המשרד להגנת הסביבה את ההסמכה כ"קמפוס ירוק", זאת בעקבות עמידתה בקריטריונים הדרושים ולאחר בדיקה מקיפה של המשרד לגבי פעילויות המכ…
לפני 8 שעות
פוסט מאת hilit הוצג בדף הראשי
טוב אז איך מתחילים??? ככה עלתה לי השאלה לפני כשנה בערך... אולי הכל התחיל בעצם כי אני טיפוס סקרן מהטבע שלי שהביא אותי להתעניינות בכל הנושא האקולוגי ואת האמת שהספיק לי להתבונן מסביבי ולראות את כל האפור שאני חיה בו ולהזיל דמעה או שתיים . תמיד ניסיתי לח…
לפני 10 שעות
(המשפט האחרון בתגובתי: "...איכותם ירודה ביותר, הם זולים מאוד ולא שווה לתקנם ולעיטים אף לכבסם.." אמור היה להיות אחרי "....הבגדים היום הם זולים בצורה מדהימה,...")
לפני 11 שעות
הילית שלום. ראשית ברוכה הבא לרשת. אני בטוחה שתוכלי למצוא כאן המון דיונים מעניינים בנושאים רבים בתחום שבו את מתעניינת- אקולוגיה. כמו כן את מוזמנת לקחת חלק בקבוצות שמעניינות אותך, כך תוכלי לקרוא ולהגיב לפוסטים שמתפרסמים כאן. ובתגובה לפוסט שלך: ללא ספק…
לפני 11 שעות
שרית אולי ישתתף באירוע
מרץ 26, 2010 מ 1:30pm עד 3pm
סוף סוף זה קורה. אנו רוצים שבילי אופניים גם בר"ג וגבעתיים. נפגשים בככר אורדע בר"ג. ביום שישי שלפני חג הפסח. 13:30 ונצא במסלול באורך כ-3 ק"מ, באופן נינוח ונפגין את נוכחותינו. יש לנו גם קבוצה בפייסבוק: רמת גן וגבעתיים בשביל אופניים
לפני 19 שעות
ברוכה הבאה למיעוט. מחכה לקרוא על המשך המסע.
לפני 23 שעות
hilit הוסיף/ה פוסט
טוב אז איך מתחילים??? ככה עלתה לי השאלה לפני כשנה בערך... אולי הכל התחיל בעצם כי אני טיפוס סקרן מהטבע שלי שהביא אותי להתעניינות בכל הנושא האקולוגי ואת האמת שהספיק לי להתבונן מסביבי ולראות את כל האפור שאני חיה בו ולהזיל דמעה או שתיים . תמיד ניסיתי לח…
לפני 23 שעות
hilit, missy key, navot plasgan and 2 more joined שינוי ירוק
אתמול

© 2010   Created by Green Change on Ning.   Create a Ning Network!

תוויות  |  דווח על בעיה  |  פרטיות  |  Terms of Service

/* * Open offsite links in new window- (c) Dynamic Drive (www.dynamicdrive.com)* This notice MUST stay intact for legal use* Visit http://www.dynamicdrive.com/ for full source code */